Sprain Remedies
by Spells Powers - Moch ka Mantra - मोच स्तम्भन
This spells is used as the
remedy for the sprain. Sprain is the problem of muscles stretches or swallow
due to any hurt or reason. This spells powers control the pain and sprain of
any part of body.
Black magic spells for
Sprain Remedy:
Om Namo aadesh guru ko |
Shree ram Ko machak Udaai |
Iske Tan se Turant Peer Bhaagi Jaai |
N rhe Rog Pida Foonk se Hui sab Paani |
AMUK ki Vyatha chod bhag Tun Machkaani |
N Bhaage Peeda to Mahadev ki Duhaai |
Adesh Siya Ram Lakhan Gusaain |
Black magic spells Ritual for
Sprain Remedy: How you can remove the pain of sprain of leg, hand or any other
part of body. Take mustard Oil and chant the spells 1008 times. Now powered
this oil with spells and Massage this oil on Sprain. Pain will stop and Sprain
will remove automatically.
Sprain Remedies by Spells Powers |
HINDI VERSION: - Moch ka
Mantra - मोच स्तम्भन
॥ मंत्र ॥
ॐ नमो आदेश गुरु को।
श्री राम को मचक उड़ाई।
इसके तन से तुरंत पीर भागी जाई।
न रहे रोग पीड़ा फूंक से हुई सब पानी।
अमुक कि व्यथा छोड़ भाग तूं मचकानी।
न भागे पीड़ा तो महादेव कि दुहाई।
आदेश सिया राम लखन गुसाईं।
विधि: प्राय: पाँव आदि में मोच
आ जाती है। जिसके कारन बहूत पीड़ा होती है। चलना फिरना भी कठिन हो जाता है। ऐसे रोगी कि सेवा करने कि लिए सरसों का तेल लेकर
इस मंत्र को १००८ बार जाप करें फिर टेल को शक्तिकृत करके मालिश करें। पीड़ा ख़तम और मोच ठीक हो जायेगी।
No comments:
Post a Comment