Burning Pyre Killing Spells – Jalti Chita Par Havan - जलती चिता पर हवन
In this process devotee need to go in funeral ground and there he / she
has to offer some define things in burning pyre so that this black magic power
can active and can work.
Burning Pyre Killing Spells-
Om Namo Kaal Bhairo |
Kalika Teer Maar |
Tod Vairi ki Chaati |
Tod Haath |
Kaal Jo Kaadhe Batishi |
Yadi Yh Kaaj N Kare |
Nokhini Yogini ka Teer Choote |
Meri Bhakti |
Guru Ki Shakti |
Fure Mantra Ishwarovacha |
Burning Pyre Killing Spells Ritual-
Collect the Black Kaner flowers, gugle 102 pieces, and go to any
funeral ground. Where you found any burning pyre. Offer these things into
burning fire with south side face. Whatever you will desire, your desire will
be complete and fulfill. Your enemy will not be surviving now.
Burning Pyre Killing Spells |
IN HINDI VERSION - Jalti Chita Par Havan - जलती
चिता
पर
हवन
॥ मंत्र ॥
ॐ नमो काल भैरो।
कालिका तीर मार।
तोड़ वैरी की छाती।
तोड़ हाथ।
काल जो काढ़े बतीसी।
यदि काज न करे।
नोखिनी योगिनी का तीर छूटे।
मेरी भक्ति।
गुरु की शक्ति।
फुरे मंत्र ईश्वरोवाचा।
विधिः: पहले काली कनेर
और
गूगल
के
१०२
टुकड़े
इकठे
कर
लो
और
इनको
आपस
में
मिला
लो। अब शमशान
में
जाओ
जहां
चिता
जल
रही
हो। दक्षिण की
तरफ
मुह
करके
खड़े
हो
जाओ
और
पूरी
१०८
आहुति
दे
दो
मंत्र
जाप
चालु
रहे
ध्यान
रखना। अब जैसा
भी
शत्रु
है
या
जो
भी
शत्रु
है
सब
की
इह
लीला
खत्म
समझो।
No comments:
Post a Comment